Kom naar onze open dagen

Korting, korting en nog veel meer korting!

Op 7 en 28 oktober 2023 houden wij samen met de webshops Designtuinhaarden.nl, Tuin-online.nl en Terrasenco.nl onze eerste echte open dagen. Om het pas écht groots aan te pakken, kun je tijdens onze open dagen een groot deel van onze collectie shoppen met gigantische kortingen. Naast hoge kortingen kun je ook meedoen met onze winacties, direct artikelen meenemen uit het magazijn en zorgen wij daarnaast voor heerlijke drinks & bites. Neem gerust je kinderen mee, want ook voor hun is er wat leuks.

De hoogste kortingen die we ooit hebben gegeven

Tijdens de open dagen shop je met ongekend hoge kortingen op:

Naast de hoge kortingen vind je in ons pand aan de Zirkoon 238 in Dordrecht, een route aan producten zoals vuurtafels, vuurzuilen, inbouwbranders en ga zo maar door. Tijdens deze route vertellen wij meer over de producten zelf en worden direct de hoge kortingen weergegeven. Je kunt de producten zien, aanzetten en zelfs direct aanschaffen en meenemen.

Meld je aan en ontvang GRATIS een bio-ethanol haardje

Kom jij langs tijdens onze open dagen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om op de bonnefooi langs te komen. Maar… wist je dat de eerste 20 aanmeldingen een gratis Enjoyfires bio-ethanol tafelhaardje krijgen ter waarde van €79,95? Wil jij dit ook?

  1. Stuur een mail naar info@vuur-tafels.nl met jouw gegevens en op welke datum jij aanwezig bent bij onze open dagen.
  2. Tijdens de open dagen kun je bij een van onze collega’s aangeven dat jij je hebt aangemeld voor deze actie.
  3. Je krijgt van ons het Enjoyfires bio-ethanol haardje cadeau.

Meld je aan voor de open dagen

Je kunt alleen het bio-ethanol haardje claimen door hem persoonlijk op te komen halen tijdens de open dagen.

Doe mee aan één van onze winacties

Tijdens onze open dagen hebben we 2 spectaculaire winacties. Je maakt namelijk kans om een van onderstaande producten te winnen:

  • De bio-ethanol haard OVO! Deze haard kun je binnen en buiten plaatsen en voegt direct sfeer toe aan jouw woonruimte of tuin. De haard is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waaronder staand en hangend.
  • Je maakt ook kans om een Cosiscoop gaslantaarn te winnen. Deze gaslantaarn kan namelijk ook binnen en buiten geplaatst worden. De gaslantaarn voorzie je van een gascartouche, deze draai je aan de onderkant van de gaslantaarn erin.

Hoe maak je kans op deze geweldige prijzen? Bezoek onze open dagen en laat jouw gegevens achter. De winnaars maken we kort na de open dagen bekend.

Drinks&bites

Naast al de leuke winacties en hoge kortingen, verzorgen wij ook drinks&bites. Zulke feestelijke dagen moeten natuurlijk gevierd worden met champagne. En bij een feestje hoort cake.

Tijdens onze open dagen zal How ’bout cake! de bites verzorgen, namelijk overheerlijke cupcakes! Als dat geen smullen wordt. Ook aan de kinderen is gedacht, voor hen hebben wij (bij goed weer) een springkussen staan en een lekker frisje.

Het event

Onze open dagen vinden plaats op zaterdag 7 en 28 oktober 2023 van 10:00-16:00 uur.

Tijdens de open dagen kun je contant of met pin afrekenen. Producten die je hebt aangeschaft kunnen direct meegenomen worden. Heb je geen ruimte om de producten zelf mee te nemen? Dan kunnen we deze ook naar je verzenden. Deze zullen dan in de week na de open dagen bij je afgeleverd worden. Hier zullen wel verzendkosten voor gerekend worden.